31 octombrie 2020 – Termen limita depunere cereri pentru alegerea temei de licență și stabilirea conducătorului științific

Studenții din anul 3 si anul suplimentar, care doresc sa susțină lucrarea de licența in sesiunea iulie 2020, sunt rugați să depună cererile pentru alegerea temei de licenta si stabilirea conducatorului stiintific pana la data de 31 octombrie 2020.

Studenții din anul suplimentar care au depus aceste cereri in anii anteriori, dar nu au susținut examenul de licența, trebuie sa redepuna cererile pentru acest an universitar. In situtia in care coordonatorul lucrării nu este de acord cu continuarea colaborării si in anul universitar 2020-2021, studenții trebuie sa își aleagă un nou coordonator.

Studenții care nu reușesc sa își găsească un coordonator științific pana la data de 31 octombrie 2020 pot depune cererea (obligatoriu completata cu titlu, dar fara a completa numele coordonatorului) completata cu titlul propus pentru lucrare, la care este atașată o cerere (scrisa de mână), adresata directorului departamentului, prin care solicita alocarea unui coordonator din oficiu.

Cererile se încarcă prin completarea formularului electronic disponibil în pagina dedicată Examenului de licenta, sesiunea iulie 2021:

  • Informatica si Cibernetica Economica, sala 2314
  • Statistica si Previziune Economica, sala 2606

Toate informatiile legate de derularea examenului de licenta, sesiunea iulie 2019, sunt disponibile la adresa www.csie.ase.ro/licenta