FONT_SIZE

SCREEN

PROFILE

Layout

MENU_STYLE

Cpanel

Absolvenți Promoția 2016

Programul de masterat „Finanţe Corporative” a reprezentat pentru mine o provocare dar, în acelaşi timp, şi o oportunitate de a-mi îmbogăţi cunoştinţele de specialitate. Acest master este unul complex, care prin prisma materiilor studiate pe parcursul celor doi ani, dar şi a sarcinilor individuale pe care a trebuit să le rezolv pentru fiecare disciplină în parte, m-a ajutat să-mi dezvolt capacitatea de analiză şi sinteză prin realizarea de proiecte complexe în domeniul finanţelor corporative şi, nu în ultimul rând, capacitatea de a lucra în echipă. Astfel, eu cred că programul de masterat ,,Finanţe Corporative” reprezintă o rampă de lansare a studenţilor în domeniul financiar şi nu numai. Am căpătat cunoştinţe din domenii precum investiţii financiare, pieţe de capital şi management fiscal care m-au ajutat să mă dezvolt pe plan profesional, cunoştinţe care mi-au fost de ajutor la job-ul pe care îl am şi în prezent. Sunt mândră de masterul pe care l-am urmat şi mulţumită de cunoştinţele dobândite pe parcursul celor doi ani de studiu, totul datorându-se corpului profesoral foarte dedicat şi profesionist, care m-a pregătit pentru o carieră de succes.

ANA-MARIA BONE

Absolvent Master Finanţe Corporative, Promoţia 2016

 

 

 

“Ca absolvent al Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori şi studentă în cadrul Facultăţii de Drept, am început să mă gândesc, după absolvire studiilor de licenţă, ce pot face pe viitor pentru a le îmbina, deoarece ambele facultăţi m-au încântat şi nu am dorit să mă axez doar pe una dintre ele. Astfel, m-am înscris la programul de master „Finanţe Corporative” şi nu am greşit făcând această alegere. Materiile sunt practice, profesorii au fost dornici să ne înveţe şi ne-au tratat ca pe nişte colegi. Ceea ce mi s-a părut interesant a fost faptul că anumite discipline, ce mi s-au părut dificile în timpul celor trei ani de licenţă, pe perioada celor doi ani de master (timp în care le-am dezvoltat şi aprofundat) nu le-am mai tratat cu superficialitate şi am înţeles finalitatea practică. După absolvirea programului şi susţinerea examenului de disertaţie, mi-am dat seama că îmi va lipsi foarte mult perioada ce a trecut (colegii, profesorii). Drept urmare, consider că decizia de a mă înscrie la acest program de master a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat!”

ANDREEA ALEXANDRA DRĂGOI

Absolvent Master Finanţe Corporative, Promoţia 2016

 

 

 

“Mi-am dorit enorm de mult să urmez cursurile programului de master „Finanţe Corporative”, atât de mult încât am renunţat la un alt program de master din cadrul Academiei de Studii Economice unde obţinusem un loc finanţat de la buget. Am făcut demersurile necesare pentru a ocupa un loc, chiar şi la taxă, la programul de master „Finanţe Corporative”. În primul an de studiu, în care un rol foarte important l-au avut şi domnii profesori (foarte pregătiţi şi dedicaţi în ceea ce fac), care m-au încurajat şi m-au determinat să studiez din ce în ce mai mult, am obţinut bursă de merit în cadrul acestui program de master. Am reuşit să fiu ”vocea studenţilor” în Consiliul Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori unde am reprezentat anul I şi anul II pentru toate programele de master şi, de asemenea, m-am ocupat de problemele administrative, în calitate de şef de serie. Consider că a fost cea mai bună opţiune a mea de a-mi continua şi aprofunda cunoştinţele acumulate pe parcursul celor trei ani de licenţă în cadrul Facultăţii de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori. Mai mult decât atât, programul de master ”Finanţe Corporative” cuprinde o gamă largă de materii ce ne-a pregătit temeinic pentru domeniul finanţelor corporative. Prin urmare, susţin cu totă convingerea că programul de master „Finanţe Corporative” s-a ridicat la nivelul aşteptărilor mele de pregătire şi de formare profesională.”

DANIELA MARIANA ENE

Absolvent Master Finanţe Corporative, Promoţia 2016

                                                                                                      

 

 

“Încă din timpul facultăţii am ştiut ce program de master aş vrea să urmez şi am muncit din greu pentru a ajunge acolo. Astfel, am obţinut o notă mare la examenul de admitere, am ocupat un loc finanţat de la buget şi chiar am obţinut bursă în cadrul programului de studii universitare de masterat “Finanţe Corporative”. Mi-a făcut plăcere să lucrez cu oameni minunaţi, atât profesori extrem de bine pregătiţi, cât şi colegi muncitori, care au avut grijă ca abilităţile noastre tehnice să se dezvolte la nivel înalt, într-un mediu competitiv. Aprofundarea cunoştinţelor dobândite în facultate m-a făcut să mă dezvolt foarte mult, să ştiu foarte bine ceea ce vreau să fac cu viaţa mea şi pot spune că m-a ajutat în conturarea unei cariere de succes în cadrul uneia dintre cele mai mari companii de audit şi consultanţă din lume. Ca şi absolventă a acestui program de master, nu regret nicio clipă alegerile pe care le-am făcut atunci când am ales studiile pe care vreau să le urmez şi sunt extrem de mândră de bagajul de cunoştinţe dobândit.”

MARIA CRISTINA ENE

Absolvent Master Finanțe Corporative, Promoția 2016

 

 

 

ADMITERE 2019

Evenimente în imagini