FONT_SIZE

SCREEN

PROFILE

Layout

MENU_STYLE

Cpanel

Absolvenți Promoția 2014

“Finanţe Corporative este printre cele mai apreciate programe de master oferite de FABBV, fiind dedicat acelora interesaţi de analiză financiară, evaluare de companii şi de proprietăţi imobiliare, consultanţă fiscală, guvernanţă corporativă, dar şi de investiţii pe piaţa de capital. Cursurile au un grad mare de aplicabilitate, punând accent pe gândirea analitică şi dezvoltarea capacităţii de a rezolva situaţii distincte, nu încadrarea în tipare. Am ales să urmez un program de master a cărui tematică să fie în concordanţă cu disciplinele care m-au atras pe parcursul ciclului de licenţă, pentru o aprofundare a  cunoştinţelor dobândite anterior. Dat fiind că încă din timpul masterului am început să lucrez pe partea de analiză financiară într-o companie multinaţională, subiectele abordate mi-au facilitat înţelegerea acestei arii şi mă ajută în continuare în activitatea desfăşurată. De aceea, consider că acest program de master a avut o contribuţie deosebită pentru mine pe plan profesional şi am convingerea că în continuare va contribui la dezvoltarea cât mai multor specialişti în domeniu.”

FELICIA CÂRSTEA

Absolvent Master Finanţe Corporative, Promoţia 2014

 

 

 

“Finanţe Corporative este unul dintre cele mai bune programe de master oferite de FABBV, combinând cu succes cunoştinţe, creativitate şi educare profesională. Pentru mine a fost cea mai bună opţiune de continuare şi aprofundare a cunoştinţelor acumulate pe parcursul celor trei ani de licenţă în domenii cum ar fi analiza financiară a întreprinderilor, investiţii financiare şi managementul riscului, fiind o experienţă de valoare atât personală cât şi de formare profesională. Fiind o oportunitate minunată de a interacţiona cu experţi, care mi-au dezvoltat continuu dorinţa de a învăţa şi care mă inspiră şi în prezent, acest program de master mi-a fundamentat încrederea în propria capacitate şi m-a învăţat să privesc orice provocare ca o oportunitate. Subiectele studiate pe parcursul celor doi ani constituie o puternică bază pentru certificarea mea profesională ca actuar, ajutându-mă să promovez cu uşurinţă examenele de la Institute and Faculty of Actuaries UK. De asemenea, o mare contribuţie în activitatea profesională, pe lângă discipline studiate ca analiză financiară, raportare şi econometrie o are şi analiza datelor în SAS, care mă ajută să gestionez datele şi să aduc valoare adăugată în procese specifice pricing-ului. Bazându-mă pe propria experienţă “Finanţe Corporative”, consider că acest program de master formează oameni foarte bine pregătiţi pentru încadrarea în muncă în domenii de top.

MARIANA STRATAN

Absolvent Master Finanţe Corporative, Promoţia 2014 

 

 

“Ca absolventă a programului de master Finanţe Corporative, promoţia 2014, pot afirma cu convingere că acest master a fost cea mai bună opţiune pentru mine, întrucât mi-a deschis infinite posibilităţi de a studia şi de a aprofunda arii cum ar fi finanţele întreprinderii, investiţii financiare, pieţe de capital şi fiscalitate şi mai ales mi-a dat şansa să cresc şi să iau în considerare mai multe opţiuni pentru viitoarea mea carieră. Cursurile sunt foarte bine structurate în sensul că, pe lângă aspectele teoretice, includ o puternică componentă aplicată prin provocările constante lansate de profesori să descoperi noi rezultate din domeniu, să cauţi şi să dezvolţi noi cunoştinţe şi mai ales printr-o continuă activitate de cercetare pe parcursul celor doi ani de studiu. Pe plan profesional, prin subiectele abordate cât şi prin dezvoltarea spiritului critic şi analitic, acest program de master a avut o contribuţie deosebită, ajutându-mă să dezvolt cu succes activităţi ca analiza profitabilităţii, investiţii financiare şi calcule în regim de Market Consistent şi Solvency II şi să promovez cu uşurinţă examenele de certificare ca actuar de la Institute and Faculty of Actuaries UK. De asemenea, experienţa de cercetare dobândită, calitatea studiilor şi gradul înalt de calificare al profesorilor m-au convins să continui cu Şcoala Doctorală în Finanţe din cadrul ASE. Acest program de master a răspuns tuturor aşteptărilor mele de pregătire atât personală cât şi profesională, de aceea îl recomand cu încredere viitorilor specialişti din domeniu.”

CLAUDIA IOANA VLAD

Student Doctorand, an II, Şcoala Doctorală Finanţe

Academia de Studii Economice din Bucureşti 

Absolvent Master Finanţe Corporative, Promoţia 2014 

 

 

ADMITERE 2019

Evenimente în imagini